Draadloze opladers voor Console controllers

Nu verkrijgbaar bij Touch-Store.nl draadloze opladers voor PS4 en XBOX One controllers.

Het betreft hier Qi-gecertificeerde draadloze oplaadadapters voor PS4 en Xbox One controllers. Laad je controller eenvoudig draadloos op via standaard Qi technologie als je klaar ben met spelen, zodat je altijd weet waar je controller ligt en deze tevens zonder aansluiten van een kabel weer opgeladen wordt. Te gebruiken met elke willekeurige Qi draadloze opladers of oplaadpads (niet meegeleverd). Beide adapters zijn Qi gecertificeerd voor optimaal draadloos opladen.

De Xbox One draadloze oplaadadapter heeft tevens een 700 mAh oplaadbare batterij geïntegreerd. Dus een 2-in-1 oplossing – oplaadbare batterij en draadloze oplaadadapter. De PS4 adapter voegt alleen draadloos opladen toe aan je PS4 controller.