ACTIE: Apple AirPods 2 met gratis beschermhoesje

Nu ook de échte Apple AirPods® bij ons verkrijgbaar met tijdelijk een GRATIS TERRATEC AirBox beschermhoesje verkrijgbaar in 15 verschillende kleuren en materialen naar keuze bij elke bestelling!

Gebruik in de winkelmand de kortingscode ‘HOESJE’.

Deze versie van de Apple Airpods beschikken over een bewaardoosje dat draadloos kan worden opgeladen. Daarnaast heeft deze 2de generatie AirPods ondersteuning voor Siri zonder deze eerst te activeren. Je kan met de Airpods tot wel 5 uur muziek luisteren en als ze leeg zijn, kun je deze snel weer opladen met de oplaadcass. Één kwartier laden geeft je meteen de mogelijkheid weer tot 3 uur muziek te luisteren.

  • Draadloos opladen
  • Eenvoudig
  • Lange levensduur batterij
  • Geheel draadloos en als vanzelf 
  • Geluidskwaliteit beter dan ooit

Nu tijdelijk met gratis beschermhoesje naar keuze. Alle beschikbare kleuren vind je hier. Ook los te koop.  Gebruik in de winkelmand de kortingscode ‘HOESJE’ voor één gratis beschermhoesje bij uw bestelling van Apple AirPods. Maximaal 1 per klant.